duminică, 4 decembrie 2011

Cupa 1 Decembrie - Handbal mixt Editia I - Rezultate finale

Ieri 04 decembrie in jurul orei 18 a avut loc festivitatea de inchidere a primei editii "Cupa 1 Decembrie - Handbal mixt" Bicaz 03-04 decembrie 2011.
Au fost doua zile frumoase, pline de handbal. Am avut ocazia sa traim intens emotiile unor meciuri spectaculoase, cu frumoase rasturnari de scor si victorii bine meritate.
Clasamentul final

GIMNAZIU
Locul I - CS Cimentul Bicaz
Locul II - Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Bicaz
Locul III - Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Bicaz Chei
Locul IV - Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Bicazu Ardelean
Locul V. Scoala cu clasele I-VIII Farcasa 
Locul VI. Scoala „Iulia Halaucescu” Tarcau 
Locul VII. Liceul Tehnologic Damuc
Scoala cu clasele I-VIII Hangu nu a mai putut ajunge la competitie datorita unui incident nefericit care a avut loc in familia profesorului Marcel Farcasanu prin decesul tatalui. I-i transmitem condoleante.
Multumim seniorilor de la AS ROA Balan pentru vizita facuta. In compania lor CS Cimentul Bicaz seniori au disputat doua meciuri de pregatire.

LICEU
Locul I - CS Cimentul Bicaz
Locul II - Grupul Scolar Corbu (HR)
Locul III - Grupul Scolar Bicaz
Locul IV - Grupul Scolar „Mihail Sadoveanu” Borca
Celelalte pozitii in clasament au fost ocupate de AS „ROA” Balan (HR) si Colegiul National „Calistrat Hogas” Piatra Neamt.

Si la acest turneu ca si la cele precedente am observat cum toate echipele participante au luat in valoare si considerem ca acest fapt se datoreaza intalnirilor din meciurile cu miza din cadrul competitiilor si turneelor la care participa.
Si la aceasta categorie au lipsit echipe care initial i-si anuntase prezenta, ne pare rau ca nici in aceste conditii de handbal mixt nu se reuseste a se crea un lot cu care sa se poata participa la astfel de competitii in vederea promovarii handbalului si atragerii copiilor catre acest sport.
Felicitam toti participantii pentru rezultatele obtinute si le uram pe viitor mult succes iar daca tot am intrat in luna decembrie luna sarbatorilor de iarna, le uram tuturor copiilor, profesorilor si celor care ne sprijina in aceste actiuni SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!
CS Cimentul Bicaz - Sectia Handbal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu